Vacature Architect / Ingenieur Architect

G&G architecten is een ontwerpteam actief in diverse sectoren: woningbouw, overheids- en bedrijfsgebouwen, horeca- en winkelinrichting en dit op het gebied van architectuur, interieurarchitectuur en projectcoördinatie.

Het kantoor is gevestigd in het centrum van Grimbergen, in een modern gebouw met voldoende parkeergelegenheid.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur (voltijds of 4/5) als bediende met flexibele werkuren en enthousiaste collega's!

Als architect of ingenieur architect volg je projecten van ontwerp tot uitvoering. Je overlegt met diverse actoren: opdrachtgevers, besturen en overheid. Je wordt omringd door een team van andere, ervaren architecten en via bijkomende opleidingen verrijk je je kennis.

Je beschikt minimum over een diploma master in de architectuur (architect) of master in de ingenieurswetenschappen: architectuur (ingenieur-architect) en hebt reeds enige jaren ervaring op'gebouwd'.

Voor deze functie is kennis van Autodesk Building Design Suite 2021 (Autocad 2021, Revit 2021, …), Microsoft Office 365, Archisnapper en Adobe Photoshop een troef maar geen vereiste, opleidingen worden indien nodig voorzien.

Rijbewijs B is een pluspunt.

Stuur CV en motiviatie naar admin@gg-architecten.be met vermelding van de functie waarvoor je solliciteert


Contact

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x